Hogyan segíthetsz


💛 Önkénteskedj 💛


Látogass el hozzánk és tedd szebbé négylábúink napját. Sétáltasd őket, játssz velük, segíts nekünk takarítani és tanulj a kutyusokról. Bármilyen apró segítség jól jön, a kutyusok is és mi is nagyon hálásak leszünk érte!


💜 Adományozz 💜

Kutyusainknak mindig szüksége van kutyatápra, gyógyszerekre, játékokra, plédekre, takarókra, tálakra stb. Ha úgy érzed szeretnéd meglepni rosszcsontjainkat valamivel és ily módon segítenél nekik akkor vedd fel velünk a kapcsolatot. Nagyon hálásak vagyunk bármiféle adományért. 


❤️ Fogadj örökbe ❤️

 “Ne vásárolj, fogadj örökbe!”

Az egyik legnagyobb öröm az életben az, amikor megmenthetsz egy életet. Rengeteg kidobott állat várja az új esélyt egy boldog életre, légy TE az aki megváltoztat egy ártatlan életet és hidd el, az az állat örökké hálás lesz neked. 


💙 Légy ideiglenes befogadó 💙 

Gyakran a legnagyobb segítség az, ha ideiglenes befogadóként magadhoz veszed egyik mentettünket akár pár hétre amíg megnem kapja első oltását vagy akár addig amíg nem gazdisodik. Helyhiány miatt nehezebben tudunk kutyusokat menteni rossz körülmények közül, ezért ha szereted az állatokat és lenne időd egy kiskutyát/ cicát szeretgetni pár hétig akkor ez a megfelelő hely számodra.  

 

🧡 Támogass minket az adód 1%-ával 🧡
 

Az 1% a legnagyobb bevételi forrásunk ami nagyon nagy segítség nekünk. Ez a bizonyíték arra amit sokszor kiemelünk: Sok kicsi sokra megy. 


💚
Ha pénzadománnyal segítenéd munkánkat azt ezen a számlaszámon megteheted. Minden kicsi számít! Nagyon köszönjük ha segítesz! Mancs a Szívben Állatvédő Egyesület 

Budapest Bank 10103726-04783500-01005009

Adószám: 18948545-1-12

IBAN: HU67-10103726-04783500-01005009
SWIFT-kód: BUDAHUHB

Paypal: mancsaszivben@gmail.com