Hogyan tudsz örökbefogadni?


Ha úgy döntöttél magadhoz vennél egy kutyust és beleszerettél valamelyik kedvencünkbe akkor nincs más dolgod mint felvenni velünk a kapcsolatot telefonon emailben vagy facebook üzenetben

https://www.facebook.com/mancsaszivben 
💌 mancsaszivben@gmail.com
📞 0620-225-6725 /Merci/
📞 0670-351-7723 /Noémi/ 


🐾  Írj nekünk egy bemutatkozó levelet  🐾

A legfontosabb, hogy mentettjeink a legjobb helyre kerüljenek és a lehető legboldogabb életet éljék. Kérlek írj pár sort magadról és az állatokkal való kapcsolatodról. A bemutatkozó levélnek szintén tartalmaznia kell, hogy hol és hogyan tartanád a kutyust, illetve milyen körülményeket tudsz neki teremteni. Minél több infót osztasz meg velünk, annál könnyebben tudunk dönteni, hogy a kiválasztott kutyus valóban a legmegfelelőbb neked. A jelentkezési korhatár 21 év, ha ezalatt a kor alatt jelentkezel beszélnünk kell egy 21 éven felüli veled élő hozzátartozóval. Bemutatkozódat privát facebook üzenetben vagy az alábbi email címre tudod küldeni: mancsaszivben@gmail.com


🐾 Töltsd ki örökbefogadási kérdőívünket🐾

Számunkra egyértelműen a legfontosabb, hogy örökbeadott kutyusaink szerető gazdához költözzenek ahol óriási szeretben, gondoskodásban van részük. Ahhoz, hogy megtudjuk illene-e hozzád és felmérjük megfelelő környezetbe kerülne-e az általad kiválasztott kutyus, válaszolnod kell általunk feltett kérdéseinkre. Így jobban megismerünk téged és leendő kutyusod gazdis életét. 

Örökbefogadási kérdőívet itt találod:


🐾Gyere el hozzánk és látogasd meg kiszemelted🐾

Ha megfelőnek találtunk és minden rendben ment a beszélgetésünk alatt akkor megbeszélünk egy alkalmas időpontot a kutyussal való találkozásra. Ez elengedhetlen ahhoz, hogy lásd milyen is ő valójában, ő is téged választ-e társként. Ilyenkor tölthetsz vele időt, elviheted sétálni ezzel is jobban megismerve őt. Ha van kutyusod akivel szeretnéd összeszoktatni vagy esetleg megnézni hogyan reagálnak egymásra, őt is bátran magaddal hozhatod. 

🐾 Örökbefogadási Szerződés 🐾

A végleges örökbefogadásnál kötelező ivartalanítási és kapcsolattartási szerződést iratunk. Valamennyi összeget nekünk is el kell kérnünk az örökbefogadás alkalmával, hiszen csak így tudjuk fent tartani menhelyünket. Ez az összeg 5 és 10 ezer forint között mozog, attól függően, hogy a kiválasztott kutyus hány oltással rendelkezik illetve kapott-e már chipet.



Ajándékba nem adunk semmilyen állatot, ennek egy megfontolt, felelősségteljes döntésnek kell lennie, nem egy váratlan meglepetésnek. Megértésedet köszönjük.
Ne feledd : A kutya egy életre szól!