Veszek egy zsák tápot

Vásárolj kutyusainknak egy zsák tápot!

Sokán mondják, hogy szívesen vásárolnának kutyusaink számára de sajnos nem tudják hozzánk eljuttatni. Ezért is álltunk elő az ötlettel, így virtuálisan is megtudod lepni kutyusainkat. 

Ha szívesen meglepnéd egy vagy akár több árva kutyusunkat is egy zsák táppal akkor ne habozz! Mi megvásároljuk neki(k)! Az általad választott tápról fotót készítünk és névvel megosszuk facebook oldalunkon. Ha nem szeretnéd, hogy szerepeljen a neved kérlek ezt írd meg nekünk megjegyzésben. 

Vásárláskor kérlek írd megjegyzésbe az általad választott kutyus / kutyusok nevét, hogy tudjuk kinek szánod az adományod. Ha szeretnéd egyszerre több kutyusnak is vásárolhatsz.

Ha személyesen nem ismered kutyusainkat de így is szívesen ajándékoznál akkor nézz szét a weboldalunkon a 'Gazdikereső kutyusaink' vagy a 'Kölykeink' mappában, ahol minden kutyus képét és nevét megtalálod.

Ha nem tudtál kutyusaink közül választani és ránk bíznád, hogy melyik szerencsés kutyus kapja meg az ajándékod akkor megjegyésbe szimplán ird: bármelyik kutyus.

Kutyusaink minden adományért nagyon hálásak, köszönjük szépen ha segítesz :)

5 000 Ft